snel 100% Vegan & Certified Organic
stack Free delivery from €90
The best Juice Cleanses
kalender Plan your own Delivery Day
snel 100% Vegan & Certified Organic
stack Free delivery from €90
The best Juice Cleanses
kalender Plan your own Delivery Day
January 2021

Juice Brothers Heemstedestraat!

Dit is onze allereerste franchisewinkel in Nederland, gerund door twee neven Bas & Jorn.

Juicebrothers Heemstedestraat

Dit is onze allereerste franchisewinkel in Nederland, gerund door twee neven Bas & Jorn.

Juice Brothers Heemstedestraat! Dit is onze allereerste franchisewinkel in Nederland, gerund door twee neven Bas & Jorn, die elke dag onze gezonde smoothies, verse açai-bowls en onze superverse en koudgeperste Juice Brothers-sappen serveren in Hoofddorpplein-buurt.

Bas en Jorn – twee jonge ondernemers – zijn enorm enthousiast om deel uit te mogen maken van deze gezonde levensstijl en willen de mensen uit de buurt uitnodigen en aanmoedigen om een ​​gezondere levensstijl toegankelijk te maken. Bas en Jorn zijn ervan overtuigd dat het vinden van een genuanceerd evenwicht tussen gezondheid, algehele fitheid en tijd doorbrengen met familie en vrienden, het beste voedsel is voor de ziel. Daarom werken deze jonge ondernemers samen om een ​​fijne en gastvrije omgeving te creëren, waar ze je biologische sappen, koffie en voedzaam eten zullen serveren, terwijl jij ontspant en geniet van de ‘relaxte’ community-sfeer van onze nieuwste winkel – Juice Heemstedestraat.

Bij veel mensen staat ‘gezonder eten’ op 1 januari bovenaan de lijst met goede voornemens. Als je echter altijd druk in de weer bent, is het eten van gezond, voedzaam en lekker voedsel niet altijd even makkelijk – vooral als je niet goed weet hoe je dit precies doet. Dat is waar Bas en Jorn, in samenwerking met Juice Brothers, u kunnen helpen. Ze maken met veel plezier heerlijke, kleurrijke, veganistische smoothies, gezonde koudgeperste sappen en açai-bowls gevuld met rauw superfood. Er is altijd een perfecte combinatie van gezond en lekker!

Heemstede
Dus de volgende keer als je in buurt bent, kom even langs bij Juice Brothers – Heemstedestraat en verwen jouw lichaam met biologisch, gezond voedsel dat met liefde gemaakt is!

Other juicy stories

Juicebro.com uses statistics and marketing cookies to make your user experience the very best. By continuing to use this website, you acknowledge and agree to this. settings down arrow