snel 100% Vegan & Biologisch
stack Gratis bezorging vanaf €90
De beste Sapkuren
kalender Plan je eigen Bezorgdag
snel 100% Vegan & Biologisch
stack Gratis bezorging vanaf €90
De beste Sapkuren
kalender Plan je eigen Bezorgdag
januari 2021

Juice Brothers Heemstedestraat!

De allereerste franchisewinkel in Nederland.

Juicebrothers Heemstedestraat

De allereerste franchisewinkel in Nederland.

Juice Brothers Heemstedestraat! Dit is onze allereerste franchisewinkel in Nederland, gerund door twee neven Bas & Jorn, die elke dag onze gezonde smoothies, verse açai-bowls en onze superverse en koudgeperste Juice Brothers-sappen serveren in Hoofddorpplein-buurt.

Bas en Jorn – twee jonge ondernemers – zijn enorm enthousiast om deel uit te mogen maken van deze gezonde levensstijl en willen de mensen uit de buurt uitnodigen en aanmoedigen om een ​​gezondere levensstijl toegankelijk te maken. Bas en Jorn zijn ervan overtuigd dat het vinden van een genuanceerd evenwicht tussen gezondheid, algehele fitheid en tijd doorbrengen met familie en vrienden, het beste voedsel is voor de ziel. Daarom werken deze jonge ondernemers samen om een ​​fijne en gastvrije omgeving te creëren, waar ze je biologische sappen, koffie en voedzaam eten zullen serveren, terwijl jij ontspant en geniet van de ‘relaxte’ community-sfeer van onze nieuwste winkel – Juice Heemstedestraat.

Bij veel mensen staat ‘gezonder eten’ op 1 januari bovenaan de lijst met goede voornemens. Als je echter altijd druk in de weer bent, is het eten van gezond, voedzaam en lekker voedsel niet altijd even makkelijk – vooral als je niet goed weet hoe je dit precies doet. Dat is waar Bas en Jorn, in samenwerking met Juice Brothers, u kunnen helpen. Ze maken met veel plezier heerlijke, kleurrijke, veganistische smoothies, gezonde koudgeperste sappen en açai-bowls gevuld met rauw superfood. Er is altijd een perfecte combinatie van gezond en lekker!

Heemstede winkel Juicebrothters
Dus de volgende keer als je in buurt bent, kom even langs bij Juice Brothers – Heemstedestraat en verwen jouw lichaam met biologisch, gezond voedsel dat met liefde gemaakt is!

Other juicy stories

juicebro.com gebruikt cookies. Deze zijn nodig om juicebro.com zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. instellingen down arrow