snel 100% Vegan & Biologisch
stack Gratis bezorging vanaf €90
De beste Sapkuren
kalender Plan je eigen Bezorgdag
snel 100% Vegan & Biologisch
stack Gratis bezorging vanaf €90
De beste Sapkuren
kalender Plan je eigen Bezorgdag

Wat is
Koudgeperst

Door middel van deze methode blijven de maximale voedingsstoffen behouden in al onze sappen, shots, tonics en mylks.

We leggen graag uit hoe het process precies werkt.

Scroll voor meer info
Alleen het beste is goed genoeg

Alleen het beste is goed genoeg

We halen de maximale hoeveelheid sap uit onze fruit en groenten hierdoor blijft de delicate balans van vitamines, mineralen en enzymen behouden, al het goede dus! Er komt geen warmte vrij bij dit process. We gebruiken geen conserveringsmiddelen en voegen niets toe.  Dit zorgt ervoor dat het sap niet gepasteuriseerd is. En zoals altijd, 100% biologisch.

Gewassen in ijswater

Controleren en goed wassen

Elk ingrediënt wordt dubbel gecontroleerd en vervolgens gewassen in ijswater zodat het goed koud is voordat het de pers in gaat.

Alles wordt gesneden

Snijden zonder warmte

Elk ingrediënt wordt met een vlijmscherp mes in kleine stukjes gesneden. De zwaartekracht trekt de ingrediënten door de messen, waardoor de ingrediënten vers blijven en deze zonder warmte, met minimale druk gesneden worden.

Het sap en de pulp

De pers filter

De ingrediënten komen in een grote zak terecht. Deze zak functioneert als filter, hierdoor wordt het sap van de pulp gescheiden.

Het magische moment

Koudgeperst sap

De koude pers gebruikt een enorme hydraulische druk om elke druppel sap uit de pulp te persen. Het voordeel van de koud geperste methode is dat er in geen enkel stadium van het proces warmte wordt gebruikt waardoor de maximale versheid, smaak en voedingsstoffen behouden blijven. We gebruiken het overgebleven pulp als ingrediënt in onze heerlijke pulp-producten zodat er niets verloren gaat!

Het puurste biologische sap

Voor jou gemaakt

We persen, mixen, bottelen en maken al onze producten in huis bij Juicebrothers Headquarters.

Je kunt de sap vers of bevroren bestellen. Heb je zin in een lekker sapje gekregen? Bestel dan hier, we bezorgen onze cold pressed juices door heel Nederland!

Frequently asked questions

Wat zijn de voordelen van slow juicen?

Het grootste voordeel van de koud geperst methode is dat er geen warmte wordt gebruikt. Hierdoor krijgt elke sapje zijn maximale smaak, is het gegarandeerd vers en blijven de healthy voedingsstoffen behouden.

Door de koud geperst methode toe te passen zorgen we dat de mineralen, vitamines en enzymen behouden blijven. We gebruiken geen conserveringsmiddelen en voegen niets toe. 100% biologisch en mega-healthy dus!

Wat is het verschil tussen slow juice en cold pressed?

Bij beiden methoden worden de verse ingrediënten koudgeperst. Als je fruit of groente in de blender zou stoppen gaan er veel voedingsstoffen verloren door de hitte. Wij willen juist zoveel mogelijk goodness behouden, dus kiezen we voor de cold pressed methode. Een hydraulische pers perst het groente en fruit uit en hierdoor komen alle voedingsstoffen vrij. Bij cold pressed gaan de ingrediënten in een grote zak. Deze wordt tussen twee platen gehangen en die persen het fruit en groente samen. Hierdoor blijft de pulp in de zakken zitten en komt de puurste vorm van sap eruit. De pulp hergebruiken wij weer om vezelrijke en voedzame crackers van te maken.

Wat is er speciaal aan koudgeperst sap?

Koudgeperst sap wordt verkregen door een hydraulische pers die het maximale sap uit de groente en het fruit perst. Er komt geen hitte of zuurstof aan te pas, wat betekent dat de maximale hoeveelheid voedingsstoffen bewaard blijft.

juicebro.com gebruikt cookies. Deze zijn nodig om juicebro.com zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. instellingen down arrow