fbpx

Winkelwagen  (0)

Nog geen producten toegevoegd

Hoe het werkt?

Bedenk eerst hoe lang en hoe diep je wil sapvasten, ben je klaar om je bestelling te voltooien! Alle sappen zijn na vers na ontvangst nog vier dagen houdbaar in de koelkast. Wil je voor een langere periode sapvasten? Dat kan! Want wij leveren ook ingevroren sapkuren.

BEZORGING

 • Wanneer je op zaterdag vóór 23.00u bestelt, wordt dit op zondag geproduceerd en op maandag geleverd.
 • Wanneer je op maandag vóór 23.00u bestelt, wordt dit op dinsdag geproduceerd en op woensdag geleverd.
 • Ingevroren sapkuren kunnen elke dag bevroren worden geleverd.

VERS

Snel een vitamine boost nodig? Zodra we je order hebben ontvangen gaan we direct voor je aan de slag, zodat de producten zo vers mogelijk bij je bezorgd worden.

 1. Je wilt graag vers, dus doen we dat.
 2. Vers en gekoeld bezorgd dankzij onze speciale verpakking.
 3. In je koelkast blijven ze nog maximaal 4 dagen vers.
 4. Geniet er van!

INGEVROREN

Vitaminen inslaan voor een langere periode? Dat kan! Onze juices worden ingevroren aan de deur geleverd, zodat je weer even vooruit kan.

 1. Bevroren besteld, bevroren geleverd, met behoud van alle smaak en nutriënten.
 2. Bewaar ze in je vriezer, maximaal 3 maanden.
 3. Ontdooi het in de koelkast, minimaal 12 uur.
 4. Hierna kun je er nog tot 4 dagen van genieten!

Sappen die ontdooid zijn kan je maximaal 4 dagen bewaren, schrijf daarom altijd de ontdooi-datum op het flesje met een watervaste marker. Bewaar je sappen nooit buiten de koeling.

Kies je Sapkuur

1 Dag

€ 45.00
€ 40.50
(6 juices + 1 shot)
Kies je sapkuur
Aantal

3 Dagen

€ 125.00
€ 112.50
(18 juices + 3 shots)
Kies je sapkuur
Aantal

5 Dagen

€ 200.00
€ 180.00
(30 juices + 5 shots)
Kies je sapkuur
Aantal

ONZE PAKKETTEN

Deep

Easy does it; dit is onze lichtste sapkuur voor beginners óf voor mensen met een groente fobie. Onze ‘Deep’ bevat de perfecte mix tussen fruit en groenten juices.

Master Cleanse, Easy Going, Dragons Breath, Dutch Spice, Sweet Green Basil, Vanilla Sky, FLU Shot
 • 420 ml juices
 • 35 ml shot

Deeper

Deze sapkuur vergt iets meer dedication, want het bevat minder fruit dus ook minder suikers. Onze ‘Deeper’ is voor de regular sapvaster die het al vaker gedaan heeft en een tandje bij wil zetten.

Master Cleanse, Green Routine, Dragons Breath, Force of Nature, Easy Going, Vanilla Sky, Ginger Shot
 • 420 ml juices
 • 35 ml shot

Deepest

Hold up! Deze sapkuur is voor de ervaren detoxer, die vaker in het jaar sapvast en niet bang is voor een flinke dosis groen.

Master Cleanse, Sweet Green Basil, Force of Nature, Green Routine, Force of Nature, Vanilla Sky, Wheatgrass shot
 • 420 ml juices
 • 35 ml shot

Sapkuren of een detox bestaat uit het nuttigen van 1 shot en 6 sappen per dag, vol met verschillende vitaminen en mineralen. Dit kan over een periode tussen de 1 en 5 dagen. Tijdens sapvasten is het de bedoeling dat er naast de sappen niet wordt gegeten en alleen water of kruidenthee wordt gedronken. Om het lichaam voor te bereiden op sapvasten is het verstandig twee dagen voor, en twee dagen na de cleanse geen alcohol, cafeïne en nicotine te gebruiken of rood vlees te eten.

Doordat het lichaam niet veel hoeft te verteren tijdens sapkuren, kan na een of twee dagen het energieniveau stijgen. Darmen, nieren en lever zijn ontgiftings organen die tijdens het proces zullen proberen om niet-lichaamseigen stoffen en overmatig vuil via de huid af te voeren. Tijdens een cleanse worden deze organen als het ware gereinigd en daarom kan ook de huid er beter uit gaan zien.

Maakt het uit in welke volgorde ik de sappen drink?

Ja, dit maakt zeker iets uit. De volgorde waarin je de sappen drinkt gedurende een sapkuur is van grote invloed op hoe je lichaam de voedingsstoffen opneemt. Wanneer je maag nog leeg is, kunnen de voedingsstoffen veel beter opgenomen worden dan wanneer u ervoor al iets gegeten hebt. Daarom gaat de dag van start met een groene sap, om je de beste boost van voedingsstoffen te geven.

Ik val bijna om van de honger. Mag ik kauwgom eten?

Je maag moet eraan gewend raken om leeg te zijn. Geloof ons, dit gebeurt vanzelf alleen het duurt even. Kauwgom maakt je systeem alleen maar meer van streek – door het kauwen denkt je lichaam dat er eten aankomt terwijl dit niet het geval is. Mocht de drang om op iets te kauwen echt te groot worden, kies dan voor natuurlijke kauwgom zonder suikers.

De groene sappen vind ik niet lekker! Mag ik deze overslaan?

Nee, deze sap mag je niet overslaan! Het groene biedt juist het belangrijkste van de sapkuur; vitaminen, mineralen, antioxidanten, flavonoïden, enzymen en nog meer voedingsstoffen. Gebruik je wilskracht – je weet dat je het nodig heeft. Probeer er eens wat versgeperste citroensap bij te doen; ijskoud drinken zorgt ook dat de smaak minder sterk wordt.

Kan ik de sapkuur doen terwijl ik daarnaast eet?

Helaas zullen alle voordelen van de sapkuur teniet gedaan worden als je vast voedsel blijft eten. De bedoeling van de sapkuur is om alleen sap te consumeren in plaats van vaste voeding zodat je spijsvertering tijd krijgt om uit te rusten en zichzelf te reinigen. Het is wel mogelijk koudgeperste sappen toe te voegen aan je reguliere dieet als supplement met vitamines en mineralen.

Wat kan ik doen om mijn sapkuur kracht bij te zetten?

Bentoniet klei helpt bij het onttrekken van gifstoffen uit je lichaam. Terwijl de klei door je lichaam gaat, zal zijn negatieve ionische lading alles met een positieve lading (bacteriën, virussen, toxines etc.) aantrekken en onttrekken van je lichaam.

 

Om de toxines uit uw lichaam te drijven, kan je psyllium husk gebruiken. Wanneer psyllium husk in contact komt met water, zwelt het op en vormt het een gelatineachtige massa die helpt bij het transporteren van afval door de spijsvertering. Het is belangrijk om genoeg te drinken wanneer u psyllium gebruikt. Om constipatie te voorkomen is het van belang dat je 250ml water drinkt wanneer je de psyllium neemt en minstens 6-8 glazen over de gehele dag.

 

Geactiveerde kool helpt ook bij de opname van toxines. Het is 100% alkalisch en zit vol met elektronen. De negatieve ionische lading van kool trekt positief geladen substanties aan (toxines) en leidt ze het lichaam uit via het spijsverteringskanaal.

Dit is mijn eerste sapkuur, hoe houd ik dit vol?

Onze sapkuren zitten boordevol voedingsstoffen, dus je zult niks tekort komen. Wanneer je nieuw bent, ga dan voor het eerste level – deze sapkuur bevat de meeste calorieën. Zorg er wel voor dat je het iets rustiger aan doet dan normaal door wat extra rust te nemen en goed naar je lichaam te luisteren.

Voor welke sapkuur moet ik kiezen?

We bieden drie sapkuren aan – deep, deeper, deepest; ze hebben allemaal een andere duur. Het hangt er helemaal vanaf hoe diep je wilt gaan. Hoe langer en hoe verder gevorderd, hoe dieper de sapkuur zal zijn. De termen deep, deeper, deepest hebben betrekking op de calorische waarde en intensiteit. Hoe hoger het level, hoe lager de calorieën. De groene sappen hebben een smaak waar mensen aan moeten wennen, die ze moeten leren drinken. Hoe hoger het level, hoe meer groene sappen je zult krijgen (vandaar dat het aantal calorieën hier lager ligt). Voor degenen die nog nooit een cleanse geprobeerd hebben is het verstandig om op het eerste level te starten. Op deze manier zullen er minder ontgiftingsverschijnselen en hongergevoelens optreden. Als je al ervaring hebt met cleanses of met regelmaat sappen drinkt in aanvulling van een dieet met weinig bewerkte producten, kan je voor een intensievere versie gaan. Je zult merken dat cleanses je met de tijd makkelijker af zullen gaan.

Mag ik alcohol of caffeine drinken terwijl ik sapvast?

Wij raden het ten strengste af om alcohol te drinken gedurende de sapkuur, evenals de 3-5 dagen voor en na de sapkuur. Alcohol is een zware last voor het lichaam op het gebied van gifstoffen – zeker gedurende een sapkuur, wanneer je je lichaam juist van gifstoffen wil ontdoen.

Kan ik roken tijdens mijn sapkuur?

We kunnen je niet vertellen hoe je moet leven, maar het moge duidelijk zijn dat roken niet goed samen gaat met een sapkuur. De hele bedoeling van de sapkuur is om je lichaam te ontdoen van gifstoffen, dus om deze gifstoffen tot je te nemen gedurende een sapkuur doet dit effect teniet.

Mag ik sapvasten als ik zwanger ben?

Nee, een sapkuur wordt afgeraden op het moment dat je zwanger bent. Je hebt eten voor twee nodig en daarnaast kunnen de gifstoffen die je lichaam loslaat uw baby aantasten. Dit geldt ook voor de periode waarin je borstvoeding geeft; je hebt in deze periode juist extra macronutriënten nodig en alle gifstoffen die je lichaam loslaat kunnen worden overgedragen via de moedermelk. Het drinken van sap als aanvulling op je dieet is een fantastische manier om de micronutriënten waar je zo naar verlangt tot je te nemen.

Zijn er bijwerkingen waar ik rekening mee moet houden?

Veelvoorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, moeheid, duizeligheid en misselijkheid. Als je je sapkuur goed voorbereid door middel van een “clean” dieet (vrij van bewerkte voedingsmiddelen, suiker, alcohol en cafeïne) heb je minder kans om last te krijgen van de bijwerkingen. Als je het gevoel hebt dat de bijwerkingen ondraaglijk worden, wees dan verstandig en neem contact op met een medische professional.

Hoe krijg ik mijn sapkuur?

Wanneer je de sapkuur online of in één van onze winkels aanschaft, krijg je een bon met het aantal sapkuren dat je hebt besteld. Het is het beste als je je sappen dagelijks ophaalt in onze winkel zodat ze zo vers mogelijk zijn. Maar als het beter in je schema past, kunnen we je ook sappen ingevroren bezorgen voor meerdere dagen.

Waarom is sap zo duur?

Niet ieder sap wordt op dezelfde manier geproduceerd. Wanneer je stilstaat bij wat je daadwerkelijk consumeert – namelijk 1 kilo versgeperst fruit en groente en het proces wat erbij komt kijken, is het eigenlijk helemaal niet zo duur.

Ik ben niet tevreden met mijn sapkuur en wil mijn geld terug

Helaas geven wij geen vergoedingen. Het kost veel tijd en moeite om de sapkuur te maken; we plannen ze met grote zorg. Wij vragen je om hetzelfde te doen. Denk er eerst goed over na voordat je besluit een sapkuur te doen. Het is niet iets om zomaar even spontaan te doen. Je moet er zeker van zijn dat je de tijd hebt en je moet er wat moeite in willen steken. Als je er niet zeker van bent of het wat voor je is, kan je misschien eerst wat sappen proberen of beginnen met een sapkuur van één dag. Wij zijn niet verantwoordelijk voor je schema of voorkeur voor bepaalde sappen.

Bieden jullie kortingen aan voor pers?

Neem alstublieft contact met ons op via info@juicebro.com als je van plan bent ons op te nemen in een artikel of item.

Kan ik sporten tijdens mijn sapkuur?

Ja, het is zelfs belangrijk dat je beweegt zodat te toxines worden losgelaten door het lichaam. Het zou wel kunnen dat een intensieve workout teveel gevraagd is. Probeer iets minder intensiefs als yoga, wandelen of zwemmen.

Kan ik een colon behandeling ondergaan tijdens mijn sapkuur?

Je spijsverteringskanaal speelt een belangrijke rol in het proces van de sapkuur. Je kunt eens met een colonhydrotherapeut gaan zitten om te bespreken of u deze voordelen wilt en kunt vergroten middels een colon behandeling of als je bijvoorbeeld problemen krijgt me je stoelgang gedurende de sapkuur.

Wij zijn geen dokters

Wij zijn Juicebrothers. Wij geloven dat ons eten en ons sap jouw gezondheid en welzijn zullen verbeteren. Wij zijn geen dokters. Indien je kampt met een gezondheidsprobleem, raden wij je aan eerst een dokter te bezoeken alvorens je aan onze sapkuur begint. We hebben bewust gekozen voor onze ingrediënten en bereidingsmethode vanwege de bewezen effecten op de gezondheid. Wij hebben als doel jou gelukkig en gezond te maken, met behulp van onze producten. We zeggen dat eten een medicijn is, maar gezien wij geen dokters zijn, kunnen wij de werking van onze producten niet voor ieder individu garanderen. Wij verzoeken je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en, indien dat nodig is, een dokter te bezoeken. Keep drinking your juice!