snel 100% Vegan & Biologisch
stack Gratis bezorging vanaf €90
De beste Sapkuren
kalender Plan je eigen Bezorgdag
snel 100% Vegan & Biologisch
stack Gratis bezorging vanaf €90
De beste Sapkuren
kalender Plan je eigen Bezorgdag

Frequently asked questions

We bezorgen nu ook in België!

Zie kopje België voor de opties!

Mijn bestelling via Ubereats, Deliveroo of Thuisbezorgd heb ik niet (correct) ontvangen, wat nu?

Onze excuses! Omdat dit een aparte bezorgdienst betreft moet je contact opnemen met de desbetreffende service. Zij zullen het dan oplossen en vergoeden. Dit gaat helaas niet via Juicebrothers.

Mijn webshop bestelling heb ik niet (correct) ontvangen, wat nu?

Onze excuses! Neem even contact op via Whats App, Chat of mail. Vermeld daarbij je naam, JB# ordernummer en wat er verkeerd en/of te weinig geleverd is.

De eerst mogelijke bezorgdatum vind ik te laat, kan ik op een andere manier een sapkuur bestellen?

Neem even contact op via Whats App, Chat of mail met daarin de gewenste sapkuur, de gewenste aanvangsdatum van de kuur en het filiaal waar je het zou willen ophalen, dan proberen we je eerder van dienst te zijn!

Kan ik mijn webshop bestelling ophalen in de winkel?

Buiten de actieperiodes is dit mogelijk bij verse bestellingen bij een filiaal naar keuze (uitgezonderd Haarlemmerplein en Heemstedestraat). Dit is alleen mogelijk mits dit minimaal 3 dagen voor de opgegeven bezorgdatum door ons bevestigd is.

Waarom kan ik geen (açaí-) bowls en smoothies bestellen in de webshop?

Vervoer over afstand gedurende langere tijd zou ten koste gaan van de kwaliteit van deze produkten. Deze kunnen worden aangeschaft in onze vestigingen en/of besteld worden via Ubereats, Deliveroo en Thuisbezorgd.

Ik ben allergisch voor een of meerdere ingrediënten, wat nu?

Stuur na het bestellen even een berichtje via WhatsApp of een mailtje naar info@juicebro.com, met daarin het ordernummer, de allergie en de gewenste aanpassing van de sapkuur, dan kunnen de flesjes vervangen worden. Doe dit minimaal 3 dagen en maximaal 7 dagen voor de gewenste bezorgdatum. Losse ingrediënten kunnen niet per soort worden weggelaten.

Wat kan ik doen met de lege flesjes?

Je kunt de flesjes zelf recyclen of inleveren bij een van onze filialen.

Hoe kan ik de bezorgdatum of het bezorgadres laten aanpassen?

Stuur een mail (minimaal 3 dagen voor de opgegeven bezorgdatum) naar info@juicebro.com of neem contact op via WhatsApp of chat.

Wat is de voedingswaarde van jullie bowls en smoothies?

Neem even contact met ons op via Whats App of mail, dan sturen we dit online!

Ik vind het gembershotje te heftig, wat nu?

Omdat er uitsluitend 100% puur gembersap, verkregen uit verse biologische gemberwortel in dit shotje zit, kan dit soms als (te) heftig worden ervaren. In dat geval adviseren we om het shotje naar behoefte te verdunnen met water.

Wat zijn de voedingswaarde van jullie producten?

Neem even contact met ons op via Whats App of mail, dan sturen we dit online!

Wanneer mag ik geen sapkuur doen?

Wij raden het af om een sapkuur te doen wanneer je:
In verwachting bent of borstvoeding geeft, minderjarig bent, een prikkelbaar darm syndroom of andere darmafwijking hebt.

Neem bij twijfel altijd contact op met je huisarts. Juicebrothers is geen dokter.

Hoe lang duurt het voordat de ingevroren juice is ontdooid?

De juices die je wil drinken kun je ontdooien door ze ongeveer 24 uur van tevoren in de koelkast te leggen (max. 7°C).

Waarom ziet mijn sap er anders uit dan de laatste keer dat ik hem kocht?

Al onze sappen hebben natuurlijke ingrediënten en worden met de hand gemaakt. Moeder natuur produceert niet altijd exact dezelfde kleuren en smaken waardoor er soms wat verschil ontstaat. We gebruiken uiteraard geen bindmiddelen, vulstoffen of andere chemicaliën dus goed schudden voor gebruik!

Waarom is jullie sap gebotteld?

Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van een gezonde levensstijl en goede voeding, produceren we sappen in grotere hoeveelheden. Om koudgeperste sappen te produceren heb je een grote pers nodig die vele liters sap per ingrediënt maakt. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt volgens onze zorgvuldig samengestelde recepten; een manier van werken die accuraat is en een goede kwaliteit garandeert, maar ook veel ruimte inneemt. Daarom hebben we gekozen voor een aparte productieruimte met een speciaal voor Juicebrothers ontworpen keuken. Doordat we dagelijks sappen kunnen maken in onze productieruimte, kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten het meest verse sap hebben!

Hoe lang zijn de juices houdbaar?

Verse flesjes zijn gerekend vanaf de dag na levering nog minimaal 3 dagen houdbaar in de koelkast. Diepgevroren sapjes kun je +/- 3 maanden bewaren in de vriezer bij minimaal -18°C. De flesjes zijn na ontdooiing minimaal 3 dagen houdbaar (gekoeld op max. 7°C, maar we adviseren 3 – 4°C). We raden je aan om de juices gelijk op te drinken na het ontdooien om de voedingsstoffen optimaal te behouden.

Waarom is JuiceBrothers de beste?

We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten van de beste kwaliteit voor de beste recepten zodat we je de beste producten kunnen aanbieden. We passen de cold-pressed methode toe om het sap uit biologische groente en fruit te halen, hierbij blijft al het goede intact. Evenmin verhitten we vrijwel alle andere producten die wij verkopen, om dezelfde reden: zo blijft al het goede intact. Bij ons kun geniet je en hebben we antwoord op al je vragen. Onze crew heeft kennis over onze producten en de positieve effecten op je gezondheid. Welcome to the good life.

Waarom sap?

Omdat het een hele opgave is om grote hoeveelheden groente en fruit te eten. Daarom is het drinken van onze sappen een uitstekende manier om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt. Omdat onze juices koudgeperst zijn en dus zonder vezels, worden de nutriënten optimaal en makkelijk opgenomen door je lichaam.

Bezorgen jullie in heel België?

Momenteel bezorgen we in Vlaanderen, nog niet in Wallonië.

Wat is het minimale bestelbedrag?

€75,- Exclusief bezorgkosten.

Hoeveel zijn de bezorgkosten?

Deze bedragen voor België altijd €19,95. Zodat ook in België de kwaliteit en temperatuur van de bevroren bezorging is gewaarborgd.

Wanneer wordt het bezorgd?

Bezorging geschiedt op zaterdag tussen 08:00 en 18:00 uur.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?

Dan wordt uw pakket op de woensdag erna opnieuw aangeboden. Mocht u dan ook niet aanwezig zijn, wordt het de zaterdag daarna nog een derde keer aangeboden.

Ik heb nog meer vragen, hoe kan ik jullie bereiken?

U kunt ons bereiken via Whats App +31 6491 392 83, en per mail via info@juicebro.com.

Hoeveel sap past in mijn vriezer?

Onze bevroren 420 milliliter sappen zijn 6cm (L) x 6cm (B) x 19cm (H). Onze bevroren 250ml sappen zijn 5cm (L) x 5cm (B) x 15cm (H). In een gemiddelde lege vrieslade passen 30 flesjes van 420ml of 50 flesjes van 250ml.

 

Denk je dat je ruimte tekort komt in de vriezer? Zorg dan dat je de sappen laat bezorgen op de dag voordat je een deel van de sappen gaat drinken. Zo kan je een deel meteen laten ontdooien in de koelkast. Sappen zijn na ontdooiing 3 dagen houdbaar.

 

Heeft een detox kuur bijwerkingen?

Eventuele bijwerkingen verschillen per persoon. Natuurlijk kun je wat ontregeld worden omdat je geen vast voedsel meer eet. De eerste dag ben je misschien wat vermoeid en futloos. Onze sappen bevatten geen vezels waardoor je lichaam en geest even zullen moeten wennen. Na de eerste dag zullen je darmen dus geen vast voedsel meer hoeven te verteren. Tijdens de eerste twee dagen ervaar je wellicht wat hoofdpijn en ook kan er weleens misselijkheid optreden.

We raden aan om de dagen voorafgaand aan de sapkuur je goed voor te bereiden.
Probeer voordat je met de sapkuur start om bewerkte voedingsmiddelen, rood vlees, alcohol, koffie en nicotine zoveel mogelijk te reduceren of te laten staan.

Voor wie is een sapjes detox geschikt?

Sapvasten is voor iedereen die lifeproof wilt worden. Sapvasten is alleen niet geschikt voor als je zwanger of ziek bent. Sapvasten is ook niet geschikt voor kinderen. Ook raden we een sapvast af voor mensen met een eetstoornis of ondergewicht.

Wat zijn de voordelen van een sapkuur?

Ervaar zelf wat een sapkuur jou oplevert.
Geef je gezonde gewoontes een kickstart en geniet van onze explosie van heerlijke smaken!

Let’s go!

Wat is een sapkuur, of sapvasten?

Een sapkuur, ook wel sapvasten genoemd, is een manier om je lichaam Lifeproof te maken. Je drinkt een aantal dagen (1 tot 5) alleen verse sapjes. Gun je lichaam en geest een boost. Een sapkuur van Juicebrothers bestaat uit 6 sapjes van 420 ml en 1 shot per dag. De sappen zijn gemaakt via de cold pressed methode en bevatten geen vezels, zodat je darmstelsel en lichaam deze ook niet hoeven te verwerken en verteren.

Wil je starten met sapvasten? Dan is onze Deep sapkuur perfect voor jou.

Ik vind de Dutch Spice / Mastercleanse / Spicy Green echt te pikant, wat nu?

De pittigheid is een bewust element van de sapkuur, maar je mag het gerust met (veel) water verdunnen.

Ik wil graag afvallen, lukt dat met een sapkuur?

Afhankelijk van je reguliere eetpatroon zal er ook gewichtsverlies kunnen optreden, maar dit is niet het doel. Wij adviseren de sapkuur dan ook niet als afvallen het doel is.

Mag ik andere dingen eten en drinken tijdens de sapkuur?

Het allerbeste resultaat wordt behaald als er geen eten worden genuttigd, behalve water en/of biologische ongezoete kruidenthee, dit adviseren we om naar behoefte te drinken! Mocht je het echt te moeilijk vinden, of heb je een sociale verplichting waar je niet onder uitkomt, kies dan bijvoorbeeld voor een simpele groene salade, wat schijfjes komkommer of rauwe wortel.

Ook kun je ervoor kiezen om je Vanilla Sky op een eerder tijdstip drinken, bijvoorbeeld de helft ’s ochtends en de helft ’s avonds.

Ik heb geen instructies ontvangen bij mijn sapkuur, wat nu?

Onze excuses! Alles is te vinden op de sapkuren pagina, klik hier. Kom je er niet uit? Neem even contact met ons op via Whats App of mail.

Welke volgorde hanteer ik tijdens de sapkuur?

Je begint binnen een half uur na het opstaan met het shotje, twee uur later gevolgd door de Master Cleanse en daarna iedere twee uur gevolgd door het volgende flesje zoals aangegeven op de bijgesloten cleanse instructies.

Tussendoor mag je naar behoefte water en/of (biologische) ongezoete kruidenthee drinken.

Hoe laat begin ik met de sapkuur?

Je begint binnen een half uur na het opstaan met het shotje, twee uur later gevolgd door de Master Cleanse en daarna iedere twee uur gevolgd door het volgende flesje zoals aangegeven op de bijgesloten cleanse instructies.

Tussendoor mag je naar behoefte water en/of (biologische) ongezoete kruidenthee drinken.

Hoeveel Kcal bevat mijn sapkuur?

Neem even contact met ons op via Whats App of mail, dan sturen we dit online!

Ik ben allergisch voor een of meerdere ingrediënten, wat nu?

Stuur na het bestellen even een berichtje via WhatsApp of een mailtje naar info@juicebro.com, met daarin het ordernummer, de allergie en de gewenste aanpassing van de sapkuur, dan kunnen de flesjes vervangen worden. Doe dit minimaal 3 dagen en maximaal 7 dagen voor de gewenste bezorgdatum. Losse ingrediënten kunnen niet per soort worden weggelaten.

Ik vind het gembershotje te heftig, wat nu?

Omdat er uitsluitend 100% puur gembersap, verkregen uit verse biologische gemberwortel in dit shotje zit, kan dit soms als (te) heftig worden ervaren. In dat geval adviseren we om het shotje naar behoefte te verdunnen met water.

Wanneer mag ik geen sapkuur doen?

Wij raden het af om een sapkuur te doen wanneer je:
In verwachting bent of borstvoeding geeft, minderjarig bent, een prikkelbaar darm syndroom of andere darmafwijking hebt.

Neem bij twijfel altijd contact op met je huisarts. Juicebrothers is geen dokter.

Ik ga binnenkort op vakantie. Hoe en wanneer pas ik dit aan in mijn abonnement?

Dit kun je doen door in te loggen op je account en je abonnementen te pauzeren of te wijzigen of de bezorgdatum te wijzigen.

Ik ben heb een maandabonnement, hoe weet ik welke dag het bezorgd wordt? Want ik wil het steeds de eerste van de maand ontvangen!

Het is niet mogelijk om het elke maand op de eerste te ontvangen. Wel krijg je een week voor de volgende levering altijd een mail met de leverdatum, mocht dit niet uitkomen heb je nog 48 uur dit aan te passen.

Zijn jullie verpakkingen recyclebaar?

Al onze verpakkingen, met uitzondering van de flesjes, zijn van rietsuiker plastic. De flesjes zijn gemaakt van gerecycled plastic. Deze kun je dus na verbruik weer recyclen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben op het moment van de levering?

De bezorger probeert de levering dan bij de buren te leveren. Als dat niet lukt krijg je vlak erna een mailtje met een nieuwe bezorgtijd.

Wat betekent het als ik mij abonnement pauzeer?

Als je je abonnement pauzeert dan krijg je geen leveringen meer, wel houden we je informatie in ons systeem en in jouw profiel, om het gemakkelijk voor je te maken als je op een moment in de toekomst weer wilt starten.

Bezorgen jullie in heel Nederland en België?

We bezorgen in heel Nederland en België met uitzondering van de Waddeneilanden en Wallonië.

Ik probeer een abonnement af te sluiten en ik heb ook een kortingcode. Kan ik deze samen gebruiken?

Helaas werken deze niet beide tegelijk. Als je een abonnement afsluit zit daar automatisch korting op. We geven dus geen korting op korting.

Ik wil deze maand graag 2 abonnementen ontvangen, krijg ik dan extra korting?

Helaas niet, de maximale korting op abonnementen is 15%.

Ik ben mijn bankpas verloren, hoe voeg ik een nieuwe betaalmethode toe voor mijn volgende levering?

Geen probleem, je kunt de betalingsmethode veranderen: Mail hiervoor naar: support@juicebro.com.

Zijn mijn betaalgegevens veilig?

Alle gegevens zijn veilig bij ons. Klik op onze privacy policy

Ik heb per ongeluk elke maand gekozen maar ik wil het graag alleen 3 maandelijks ontvangen

Je kunt de frequentie aanpassen in je account.

Waar vind ik de allergie informatie van de abonnementen?

Je kunt klikken op elk individueel sapje, en dan kun je alle voedingswaarden en allergieën zien.

Ik heb net een abonnement besteld maar ik ben mijn favo sapje vergeten toe te voegen, kan ik dit nog toevoegen?

Als uw bestelling nog niet de deur uit is dan maken we graag aanpassingen voor je. Mail hiervoor naar: support@juicebro.com Als de bestelling wel al verzonden is dan zul je het pas bij de volgende levering kunnen aanpassen of je zult een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

Ik heb een abonnement maar ik wil graag volgende maand een andere samenstelling ontvangen, kan dit?

Ja dat kan. Login en pas dit aan in jouw account.

Ik wil graag een abonnement kado doen, kan dit?

Ja dat kan, let goed op dat je het juiste adres invult bij de check out. Wil je er een persoonlijk berichtje bij doen? Dat kan ook, mail ons dan even.

Ik heb een abonnement bij jullie afgesloten maar ik kan het niet (meer) betalen, wat nu?

Als de automatische incasso op een of andere manier niet lukt, dan wordt de bestelling helaas ook niet uitgeleverd. Geef daarom tijdig aan mocht je je de betalingswijze willen veranderen.

Hoe lang zit ik er aan vast/Wanneer kan ik mijn abonnement opzeggen?

Na de tweede levering kun je elke aanpassing maken die je maar wil, veranderen, pauzeren of stopzetten. Dit doe je door in te loggen je account.

Wordt het automatisch afgeschreven?

Ja, het bedrag wordt ongeveer een week voor de levering automatisch afgeschreven.

Hoe weet ik welke dag mijn volgende levering komt?

Een week voordat je je volgende levering ontvangt krijg je van ons een mailtje met de datum waarop je levering ingepland staat. Mocht dit niet uitkomen, dan heb je 48 uur na het ontvangen van de mail om een wijziging door te voeren.

Wanneer mag je je abonnement veranderen?

Na de tweede levering kun je elke aanpassing maken die je maar wil, veranderen, pauzeren of stopzetten. Klik op “account” en vervolgens op “abonnementen”.

Kan ik een abonnement afsluiten?

Dit is zeker mogelijk! Je geniet zo extra voordelig van onze producten met een korting tot 15%. Zie juicebro.com/sap-abonnementen/.

Ik ben allergisch voor een of meerdere ingrediënten, wat nu?

Stuur na het bestellen even een berichtje via WhatsApp of een mailtje naar info@juicebro.com, met daarin het ordernummer, de allergie en de gewenste aanpassing van de sapkuur, dan kunnen de flesjes vervangen worden. Doe dit minimaal 3 dagen en maximaal 7 dagen voor de gewenste bezorgdatum. Losse ingrediënten kunnen niet per soort worden weggelaten.

Ik vind het gembershotje te heftig, wat nu?

Omdat er uitsluitend 100% puur gembersap, verkregen uit verse biologische gemberwortel in dit shotje zit, kan dit soms als (te) heftig worden ervaren. In dat geval adviseren we om het shotje naar behoefte te verdunnen met water.

Wat zijn de voedingswaarde van jullie producten?

Neem even contact met ons op via Whats App of mail, dan sturen we dit online!

Wat is alkaline water en waarom gebruiken jullie het?

Alkaline water is water wat gealkaliseerd wordt met behulp van een Kangen watersysteem. Deze machine leidt het water langs platina platen terwijl het gefilterd wordt, hierdoor verandert de pH waarde van het water. Een pH waarde van 7 wordt neutraal genoemd, ons water heeft een pH waarde van ongeveer 9,5. Tegenwoordig is ons lichaam vaak onderhevig aan zure invloeden zoals vervuiling en het eten wat we tot ons nemen. Bijna alles wat we consumeren, behalve groente en fruit, verlaagt de zuurgraad van ons lichaam.

Wat is de glycemische index (GI) van jullie sappen? Zal het mijn bloedsuikerspiegel beïnvloeden?

Onze sappen bevatten geen vezels, dus kunnen ze makkelijk opgenomen worden door je lichaam, bloed en lymfesysteem. Op deze manier worden je cellen voorzien van de micronutriënten die ze nodig hebben om de vele processen van het lichamelijk functioneren uit te kunnen voeren. Zo ook de natuurlijke suikers uit het fruit; dat is een van de redenen waarom we groente toevoegen aan onze sappen. Groente heeft een lage GI en bevat weinig koolhydraten. Dit betekent dat het niet direct een piek in je bloedsuikerspiegel zal veroorzaken.

Welke zoetstoffen gebruiken jullie?

Onze sappen bevatten geen toegevoegde zoetstoffen. We hebben onze sappen zo samengesteld dat ze behalve fruit en groente niets nodig hebben. Er zijn wel een aantal andere producten die gezoet zijn, zoals onze mylks, tonics en desserts. Hier kiezen we alleen voor natuurlijke biologische zoetstoffen die zo min mogelijk bewerkt zijn zoals, ahornsiroop, agavesiroop en kokosbloesemsuiker.

En noten of zuivel? Is alles veganistisch?

Omdat al onze producten puur plantaardig zijn, bevatten ze geen zuivel en dus ook geen vlees, vis, ei of honing. Sommige producten bevatten noten, maar dit wordt altijd vermeld. Zorg ervoor, bijvoorbeeld in geval van intolerantie, dat je op de hoogte bent welke producten dit zijn. Al onze producten kunnen sporen van noten bevatten omdat ze gemaakt worden samen met producten die wel noten bevatten.

Bevat ons eten en drinken gluten?

Alles wat Juicebrothers produceert is vrij van gluten, met uitzondering van ons bananenbrood, dit bevat speltmeel. Hierdoor kan er kruisbesmetting optreden, waardoor er soms wel sporen van gluten in onze producten aanwezig kunnen zijn.

Is alles wat in de schappen ligt vers?

Direct na het produceren worden onze sappen aan onze winkels geleverd, of verzonden via de online webshop. Zo liggen ze super vers in de winkel of worden ze bij je thuis bezorgd.

Is alles biologisch?

Waar mogelijk kiezen we altijd voor biologische producten. Met alle verse voedingsstoffen in je lichaam is het niet wenselijk dat daar allerlei chemicaliën bij zitten. Helaas hebben enkele ingrediënten, zoals het zout of de kruidenpoeders die we gebruiken, soms geen kwalificatie. Ook kan het een enkele keer voorkomen dat een ingrediënt niet verkrijgbaar is bij onze biologische leveranciers waardoor we voor het best mogelijke alternatief moeten kiezen, bijvoorbeeld een ingrediënt van een boer die nog in de overgangsfase is naar biologisch.

Waarom gebruiken jullie geen glazen flessen?

Wat doen jullie met de pulp die overblijft na het productieproces?

Omdat we al het sap extraheren uit ons fruit en groente, houden we een hele hoop pulp over. En niet zomaar pulp, maar biologische pulp van hoge kwaliteit. Zo gebruiken we dit bijvoorbeeld als basis voor onze pulp crackers. Bovendien kan dit perfect gebruikt worden als meststof, aanvulling op het dieet van vee of voor het maken van papier. Dit is dan ook ons doel, het maken van printouts van ons eigen pulp en samenwerken met boeren die de pulp teruggeven aan de grond.

Waarom wordt rauw eten niet boven de 42ºC verhit?

Wanneer eten warmer wordt dan 42 ºC blijven de enzymen niet intact, worden voedingsstoffen en vitamines vernietigd en wordt de natuurlijke metabolische structuur van het eten aangetast. Eigenlijk wordt de hele bedoeling van fruit en groente eten teniet gedaan.

Wat is koudgeperst?

Dit is het proces waarbij het voedingsstofrijke sap van verse ingrediënten wordt geëxtraheerd door middel van een hydraulische pers. De term “koud” verwijst ernaar dat verhitting vermeden wordt tijdens het productieproces. Fruit en groente worden fijngesneden en hydraulisch geperst in zakken. Dit betekent dat er minimale hitte wordt geproduceerd waardoor er minimale oxidatie plaatsvindt en voedingsstoffen dus maximaal aanwezig blijven. Het sap wordt gemaakt van de meest verse en kwalitatief goede producten die we kunnen krijgen.

Mijn bestelling via Ubereats, Deliveroo of Thuisbezorgd heb ik niet (correct) ontvangen, wat nu?

Onze excuses! Omdat dit een aparte bezorgdienst betreft moet je contact opnemen met de desbetreffende service. Zij zullen het dan oplossen en vergoeden. Dit gaat helaas niet via Juicebrothers.

De eerst mogelijke bezorgdatum vind ik te laat, kan ik op een andere manier een sapkuur bestellen?

Neem even contact op via Whats App, Chat of mail met daarin de gewenste sapkuur, de gewenste aanvangsdatum van de kuur en het filiaal waar je het zou willen ophalen, dan proberen we je eerder van dienst te zijn!

Kan ik mijn webshop bestelling ophalen in de winkel?

Buiten de actieperiodes is dit mogelijk bij verse bestellingen bij een filiaal naar keuze (uitgezonderd Haarlemmerplein en Heemstedestraat). Dit is alleen mogelijk mits dit minimaal 3 dagen voor de opgegeven bezorgdatum door ons bevestigd is.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

We bezorgen nu ook in België (Vlaanderen), zie kopje België!

Heb je een verkeerd product ontvangen?

Excuus, dat is niet de bedoeling! We horen graag wat er mis is gegaan via info@juicebro.com of WhatsApp dan zorgen we dat het wordt opgelost!

Wat gebeurt er als ik onverwachts niet thuis ben als de bestelling wordt bezorgd?

Indien je niet thuis bent tijdens het bezorgmoment wordt het de eerstvolgende werkdag opnieuw aangeboden.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wanneer je vóór vrijdag 12:00 uur ‘s middags besteld hebt, kan het al op zaterdag bezorgd worden. Als je uiterlijk maandag bestelt vóór 12:00 uur ‘s middags kan het vanaf dinsdag worden geleverd, en doe je dit uiterlijk woensdag vóór 12:00 uur ‘s middags is de bezorging mogelijk vanaf donderdag.

Wat zijn de bezorgkosten?

De kosten voor het verzenden van je bestelling in Nederland zijn €9,95 en gratis bij een bestelwaarde vanaf €90. De bezorgkosten in België bedragen altijd €19,95. De minimale bestelwaarde is €75 per bestelling in beide landen.

Is mijn betaling beveiligd?

Ja, je online betaling wordt via een beveiligde verbinding (SSL) afgehandeld door onze Payment Service Provider Mollie.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

JuiceBrothers hanteert de volgende betaalmethode; iDeal, creditcards, Paypal & Klarna.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle weergegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Geldt er een minimale bestelwaarde?

De minimale bestelwaarde is €75 per bestelling.

juicebro.com gebruikt cookies. Deze zijn nodig om juicebro.com zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. instellingen down arrow