Gratis bezorging vanaf €79
100% Vegan & Certified Organic
Kies per product uit Vers of Bevroren
Plan je eigen Bezorgdag
Gratis bezorging vanaf €79
100% Vegan & Certified Organic
Kies per product uit Vers of Bevroren
Plan je eigen Bezorgdag

Frequently asked questions

Wanneer mag ik geen sapkuur doen?

Wij raden het af om een sapkuur te doen wanneer je:
In verwachting bent of borstvoeding geeft, minderjarig bent, een prikkelbaar darm syndroom of andere darmafwijking hebt.

Neem bij twijfel altijd contact op met je huisartst. Juicebrothers is geen dokter.

Hoe lang duurt het voordat de ingevroren juice is ontdooid?

De juices die je wil drinken kun je ontdooien door ze ongeveer 24 uur van tevoren in de koelkast te leggen (max. 7°C).

Waarom ziet mijn sap er anders uit dan de laatste keer dat ik hem kocht?

Al onze sappen hebben natuurlijke ingrediënten en worden met de hand gemaakt. Moeder natuur produceert niet altijd exact dezelfde kleuren en smaken waardoor er soms wat verschil ontstaat. We gebruiken uiteraard geen bindmiddelen, vulstoffen of andere chemicaliën dus goed schudden voor gebruik!

Waarom is jullie sap gebotteld?

Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van een gezonde levensstijl en goede voeding, produceren we sappen in grotere hoeveelheden. Om koudgeperste sappen te produceren heb je een grote pers nodig die vele liters sap per ingrediënt maakt. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt volgens onze zorgvuldig samengestelde recepten; een manier van werken die accuraat is en een goede kwaliteit garandeert, maar ook veel ruimte inneemt. Daarom hebben we gekozen voor een aparte productieruimte met een speciaal voor Juicebrothers ontworpen keuken. Doordat we dagelijks sappen kunnen maken in onze productieruimte, kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten het meest verse sap hebben!

Hoe lang zijn de juices houdbaar?

Diepgevroren sapjes kun je +/- 3 maanden bewaren in de vriezer bij minimaal -18°C. De flesjes zijn na ontdooiing maximaal 4 dagen houdbaar (gekoeld op max. 7°C, maar we adviseren 3 – 4°C). We raden je aan om de juices gelijk op te drinken na het ontdooien om de voedingsstoffen optimaal te behouden.

Waarom is JuiceBrothers de beste?

We gebruiken uitsluitend de beste ingrediënten van de beste kwaliteit voor de beste recepten zodat we je de beste producten kunnen aanbieden. We passen de cold-pressed methode toe om het sap uit biologische groente en fruit te halen, hierbij blijft al het goede intact. Evenmin verhitten we vrijwel alle andere producten die wij verkopen, om dezelfde reden: zo blijft al het goede intact. Bij ons kun je genieten en ontspannen, en hebben we antwoord op al je vragen. Onze crew heeft kennis over onze producten en de positieve effecten op je gezondheid. Welcome to the good life.

Waarom sap?

Omdat het een hele opgave is om grote hoeveelheden groente en fruit te eten. Daarom is het drinken van onze sappen een uitstekende manier om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die je nodig hebt. Omdat onze juices koudgeperst zijn en dus zonder vezels, worden de nutriënten optimaal en makkelijk opgenomen door je lichaam.

Wat is alkaline water en waarom gebruiken jullie het?

Alkaline water is water wat gealkaliseerd wordt met behulp van een Kangen watersysteem. Deze machine leidt het water langs platina platen terwijl het gefilterd wordt, hierdoor verandert de pH waarde van het water. Een pH waarde van 7 wordt neutraal genoemd, ons water heeft een pH waarde van ongeveer 9,7. De ideale pH waarde van het bloed ligt tussen 7.35 en 7.45 – een goede zuurgraad is van groot belang voor een goede gezondheid. Tegenwoordig is ons lichaam vaak onderhevig aan zure invloeden zoals vervuiling en het eten wat we tot ons nemen. Bijna alles wat we consumeren, behalve groente en fruit, verlaagt de zuurgraad van ons lichaam. Om ons lichaam te helpen met het behouden van de juiste zuurgraad gebruiken we alkaline water. Op deze manier krijgt het lichaam minder zure invloeden binnen en hoeft het dus minder moeite te doen om de waarde van het bloed tussen pH 7.35 en 7.45 te houden.

Wat is de glycemische index (GI) van jullie sappen? Zal het mijn bloedsuikerspiegel beïnvloeden?

Onze sappen bevatten geen vezels, dus kunnen ze makkelijk opgenomen worden door je lichaam, bloed en lymfesysteem. Op deze manier worden je cellen voorzien van de micronutriënten die ze nodig hebben om de vele processen van het lichamelijk functioneren uit te kunnen voeren. Zo ook de natuurlijke suikers uit het fruit; dat is een van de redenen waarom we groente toevoegen aan onze sappen. Groente heeft een lage GI en bevat weinig koolhydraten. Dit betekent dat het niet direct een piek in je bloedsuikerspiegel zal veroorzaken.

Welke zoetstoffen gebruiken jullie?

Onze sappen bevatten geen toegevoegde zoetstoffen. We hebben onze sappen zo samengesteld dat ze behalve fruit en groente niets nodig hebben. Er zijn wel een aantal andere producten die gezoet zijn, zoals onze mylks, salade dressings en desserts. Hier kiezen we alleen voor natuurlijke biologische zoetstoffen die zo min mogelijk bewerkt zijn zoals, ahornsiroop, agavesiroop en kokosbloesemsuiker. Deze hebben een lagere glycemische index (GI) dan andere zoetstoffen. Daarnaast bevatten ze meer vitamines en mineralen waardoor ze meer zijn dan zoetigheid alleen.

En noten of zuivel? Is alles veganistisch?

Omdat al onze producten puur plantaardig zijn, bevatten ze geen zuivel en dus ook geen vlees, vis, ei of honing. Sommige producten bevatten noten, maar dit wordt altijd vermeld. Zorg ervoor, bijvoorbeeld in geval van intolerantie, dat je op de hoogte bent welke producten dit zijn. Al onze producten kunnen sporen van noten bevatten omdat ze gemaakt worden samen met producten die wel noten bevatten.

Bevat ons eten en drinken gluten?

Alles wat Juicebrothers produceert is vrij van gluten. Het zou wel kunnen dat er wat sporen van gluten aanwezig zijn omdat producten zoals haver vaak gemaakt worden samen met producten die wel gluten bevatten.

Is alles wat in de schappen ligt vers?

Direct na het produceren worden onze sappen aan onze winkels geleverd, of verzonden via de online webshop. Zo liggen ze super vers in de winkel of worden ze bij je thuis bezorgd.

Is alles biologisch?

Ja al onze producten zijn 100% Biologisch. Met alle verse voedingsstoffen in je lichaam is het niet wenselijk dat daar allerlei chemicaliën bij zitten. Juicebrothers is Skall gecertificeerd.

Waarom gebruiken jullie geen glazen flessen?

Op dit moment is plastic de meest milieuvriendelijke oplossing. Er zijn minder bronnen nodig om het te creëren, verschepen en distribueren dan glas. We gebruiken polyethyleentereftalaat #1 (PET #1) plastic omdat het niet lekt waardoor het gezien wordt als de meest veilige keuze. Ook is dit type plastic het beste te recyclen. Daarnaast is plastic tot wel 9x lichter dan glas waardoor er minder brandstof nodig is om het te vervoeren en een stuk minder zwaar is in je tas.

Wat doen jullie met de pulp die overblijft na het productieproces?

Omdat we al het sap extraheren uit ons fruit en groente, houden we een hele hoop pulp over. En niet zomaar pulp, maar biologische pulp van hoge kwaliteit. Deze kan perfect gebruikt worden als meststof, aanvulling op het dieet van vee of voor het maken van papier. Dit is dan ook ons doel, het maken van printouts van ons eigen pulp en samenwerken met boeren die de pulp teruggeven aan de grond.

Waarom wordt rauw eten niet boven de 42ºC verhit?

Wanneer eten warmer wordt dan 42 ºC blijven de enzymen niet intact, worden voedingsstoffen en vitamines vernietigd en wordt de natuurlijke metabolische structuur van het eten aangetast. Eigenlijk wordt de hele bedoeling van fruit en groente eten teniet gedaan.

Wat is koudgeperst?

Dit is het proces waarbij het voedingsstofrijke sap van verse ingrediënten wordt geëxtraheerd door middel van een hydraulische pers. De term “koud” verwijst ernaar dat verhitting vermeden wordt tijdens het productieproces. Fruit en groente worden fijngesneden en hydraulisch geperst in zakken. Dit betekent dat er minimale hitte wordt geproduceerd waardoor er minimale oxidatie plaatsvindt en voedingsstoffen dus maximaal aanwezig blijven. Het sap wordt gemaakt van de meest verse en kwalitatief goede producten die we kunnen krijgen en dit blijft allemaal intact gedurende het productieproces.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Momenteel alleen binnen Nederland. In de toekomst sluiten we dat niet uit!

Heb je een verkeerd product ontvangen?

Excuus, dat is niet de bedoeling! We horen graag wat er mis is gegaan via info@juicebro.com dan zorgen we dat het wordt opgelost!

Wat gebeurt er als ik onverwachts niet thuis ben als de bestelling wordt bezorgd?

Indien u niet thuis bent tijdens het bezorgmoment nemen wij de bestelling retour. De kosten voor nalevering bedragen € 15,- (mits er iets aan onze kant is fout gegaan).

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Helaas kunnen versproducten niet geretourneerd worden. Mocht je een klacht hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via info@juicebro.com

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wanneer je op zaterdag vóór 21:00u vers bestelt, wordt dit op zondag gemaakt en kan dit op maandag bezorgd worden.
Wanneer je op maandag vóór 21:.00u vers bestelt, wordt dit op dinsdag gemaakt en kan dit op woensdag bezorgd worden.

 

Wat zijn de bezorgkosten?

De kosten voor het verzenden van je bestelling zijn € 7,95 en is gratis bij een bestelwaarde vanaf € 79. De minimale bestelwaarde is € 50 per bestelling.

Is mijn betaling beveiligd?

Ja, je online betaling wordt via een beveiligde verbinding (SSL) afgehandeld door onze Payment Service Provider Mollie.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

JuiceBrothers hanteert de volgende betaalmethode; iDeal, Creditcard en Paypal.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle weergegeven prijzen zijn inclusief BTW.

Geldt er een minimale bestelwaarde?

De minimale bestelwaarde is € 50 per bestelling.

juicebro.com gebruikt cookies. Deze zijn nodig om juicebro.com zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. instellingen down arrow