snel 100% Vegan & Biologisch
stack Gratis bezorging vanaf €90
De beste Sapkuren
kalender Plan je eigen Bezorgdag
snel 100% Vegan & Biologisch
stack Gratis bezorging vanaf €90
De beste Sapkuren
kalender Plan je eigen Bezorgdag
mei 2022

NEW STORE- Jan Pieter Heijestraat

JP Heije New Store

Na alle voorbereidingen zijn we eindelijk van start: op 30 mei is onze nieuwe winkel aan de Jan Pieter Heijestraat geopend! Deze vestiging is de 7e Juicebrothers store in Nederland. Je vindt hier alles wat je van ons gewend bent: de beste açai bowls in town, de lekkerste smoothies en de gezondste juices. 100% biologisch, making you Lifeproof!

Amsterdam West

De nieuwe winkel is gevestigd in een karakteristiek pandje in Amsterdam Oud-West. Waarom we voor deze wijk hebben gekozen? Het westen van Amsterdam wordt ook wel de knusse huiskamer van Amsterdam genoemd. Do we need to say more?

Amsterdam Oud-West is een bijzondere buurt in Amsterdam. Het is een opkomende wijk met trendy shops, leuke cafés en heerlijke restaurants. Deze wijk heeft de vorm van een driehoek en ligt direct naast het centrum en het Vondelpark.

De Jan Pieter Heijestraat is altijd bruisend en gezellig. Horecagelegenheden als Spaghetteria, The Golden Brown Bar en de Gebrouwen door Vrouwen BAR trekken dagelijks veel mensen naar deze straat. Ook STACH en Ekoplaza zijn onmisbaar. En dan hebben we het nog niet gehad over de mogelijkheid om te shoppen in de talloze trendy winkels. Volgens ons is Juicebrothers in deze straat de perfecte gezonde toevoeging!

We zorgen met onze winkel aan de Jan Pieter Heijestraat voor een plek waar mensen in de buurt kunnen samenkomen en tegelijkertijd hun dagelijkse dosis organic gold binnenkrijgen.

Jan Pieter Heijestraa

Come visit us

Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe vestiging? Dit kan je verwachten: felle kleuren, neon signs en een gezellig zithoekje. Natuurlijk ook het biologische assortiment dat je van ons gewend bent. Deze winkel geeft je mood (én health) een boost!

Ons team staat voor je klaar om de lekkerste biologische açai bowls en smoothies EVER voor je te maken. De koudgeperste sappen en healthy shots staan koud. Kom je binnenkort langs?

Juicebrothers J.P. Heijestraat

Jan Pieter Heijestraat 162
1054 ML Amsterdam
Maandag t/m vrijdag             8:00 – 17:00
Zaterdag                                 9:00 – 17:00
Zondag                                   9:00 – 17:00

Other juicy stories

juicebro.com gebruikt cookies. Deze zijn nodig om juicebro.com zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast zijn er statistische en marketing cookies die we gebruiken om de gebruikerservaring en onze marketinguitingen continue te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. instellingen down arrow