Sapkuur ervaringen, reviews en how to get started

Altijd al een sapkuur willen doen, maar vind je het spannend en weet je niet wat je kan verwachten? Dan ben je op de juiste pagina beland! We hebben de meest informatieve sapkuur ervaringen en detox reviews voor je op een rij gezet.

 

Wat is een sapkuur?

Een sapkuur, ook wel detox of sapvasten genoemd, is wanneer je alleen sappen drinkt gedurende een periode van 1 – 5 dagen. Verder krijg je tijdens een sapkuur niets binnen, met uitzondering van water en verse kruidenthee. Dit helpt om je lichaam te detoxen en je systeem een reboot te geven.

Je kunt een sapkuur doen met fruitsap, groentesap of een mix van beiden. Veel mensen geven de voorkeur aan een sapkuur met zo min mogelijk fruit, omdat een sapkuur met weinig tot geen fruit een intensere detox is. Vandaar onze drie cleanse-niveaus: deep, deeper en deepest!

 

Sapkuur ervaring van Marlieke Koks

Marlieke deed een 3-daagse sapkuur. Zie in onderstaande video of dit haar is bevallen en hoe ze het heeft ervaren.

 

Detox ervaringen van anderen

Aren’t you convinced yet? Wij nemen je mee in de sapkuur ervaringen van acht anderen die je voor gingen.

 

NSMBL testte onze 3-daagse juice cleanse:

 

Ook Girlscene waagde zich aan een Juicebrothers sapkuur:

 

“Twee weken geleden een driedaagse cleanse gedaan. Zag er tegenop, maar was heel goed om te doen. Én met een goed resultaat: ik voel me letterlijk (2,5 kg) maar vooral ook figuurlijk lichter. Een goed gevoel!  Ik ga de kuur over een paar weken zeker nog een keer doen!!!! Echt een aanrader!” – Inge

“Door de cleanse ben ik heel wat kilo’s kwijt. Ik voel me vitaler en mijn huid ziet er gezonder uit.” – Fred

“Ik riep altijd dat op sapjes leven niks voor mij was, maar dat neem ik nu terug. Ik vond ze oprecht lekker (had ik ook niet verwacht) en vond het stiekem ook heerlijk om niet te hoeven koken, of na te denken over boodschappen doen.” – Zoé

“Ik raad de juices van JB zeker aan, ze hebben de beste, dat proef je. Ik heb net de cleanse van 5 dagen achter de rug (deeper). Was een mooie rit. Die Vanilla Sky though!” – Zico

 

Juice cleanse @ Juicebrothers

Waarom je jouw cleanse bij Juicebrothers moet bestellen? Dat lijkt ons wel duidelijk.

Wij hebben (al zeggen we het zelf) het lekkerste sap en variëren veel met de smaken van de sappen in de cleanses. Ook bevat ons sap optimale voedingsstoffen door de cold press methode en gebruiken we 100% biologische ingrediënten.

Wist je dat wij de voordeligste sapkuren aanbieden? Onze prijs per liter ligt lager dan bij alle andere aanbieders van sapkuren.

Bij ons bestel je jouw sapkuur vers of ingevroren. Vers is ons sap vier dagen houdbaar. In de vriezer kunnen de juices minimaal vier maanden worden bewaard. Verplaats je bevroren sap achttien uur van tevoren naar de koelkast om te ontdooien. Heb je het sap sneller nodig? Maximaal acht uur op kamertemperatuur will do.

Om je goed te begeleiden, krijg je een cleansefolder met alle informatie die je nodig hebt mee met je bestelling. Hierin staat bijvoorbeeld hoe je jouw voeding goed op- en afbouwt rond je sapkuur. Ook vertellen we je in welke volgorde je de sappen moet drinken voor het beste resultaat. We raden je aan iedere twee uur een juice te drinken.

Voel je je niet energiek of heb je veel trek? Drink dan alvast de helft van de Vanilla Sky die eigenlijk voor einde van de cleansedag gepland staat.

 

Time to cleanse. Give your body a vacay.

Onze sappen zijn koudgeperst en bevatten daardoor geen vezels. Je darmen krijgen hierdoor dus even een paar dagen ‘vakantie’. Je lichaam is tijdens de detox niet bezig met verteren, dus heeft het meer tijd voor andere belangrijke processen in je lichaam.

Heb jij al eerder een sapkuur gedaan of ben je een newbie in de wereld van detoxen? Wij hebben drie cleanse-niveaus – van beginner tot ervaren.

  • Deep: dit is de perfecte introductie-sapkuur. Deze cleanse bevat een mix van groente- en fruitsappen met een wat zoetere smaak.
  • Deeper: deze sapkuur bevat meer groentesappen dan fruit en daarom minder natuurlijke suikers. Een bom van vitaminen en veel variatie.
  • Deepest: Ben jij een ervaren detoxer die regelmatig een cleanse doet? Dan is deze variant voor jou bedoeld. De deepest sapkuur bevat weinig suiker en een flinke dosis GROEN.

Met onze sapkuren geef je je lichaam een well-deserved vakantie.

 

Rinse & repeat

Om deze redenen raden we het aan om ieder kwartaal te cleansen:

  • Ga met een frisse start het nieuwe seizoen in. Ons lichaam heeft met de weersveranderingen al genoeg veel te verduren.
  • Na het doen van een sapkuur krijg je een enorme energie-boost. Iedere drie maanden een cleanse doen helpt je het hele jaar door fit te blijven.
  • Ontgift periodiek je lichaam. Bye, nasties in your body. Hello, healthy feeling!
  • Blijf je gewoontes doorbreken door middel van detoxen. Zo onderhoud je een gezond voedingspatroon.

Met een sap abonnement leveren we ieder kwartaal je lievelings-cleanse bij je thuis. Bespaar met onze abonnementen tot 15% op al onze verse sappen. Makkelijk en goed voor je bankrekening!

Show me the juice!

Meer blogs

Voor ouderen fantastisch! Wij zijn minder ziek sinds wij elke dag sapjes drinken
Voor ouderen fantastisch! Wij zijn minder ziek sinds wij elke dag sapjes drinken

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De sapjes waren super lekker en echt een toevoeging aan mijn detox dieet. 💛
De sapjes waren super lekker en echt een toevoeging aan mijn detox dieet. 💛

@june.merrit - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Als je op zoek bent naar gezonde en smakelijke verse sappen, dan moet u deze plek bezoeken.
Als je op zoek bent naar gezonde en smakelijke verse sappen, dan moet u deze plek bezoeken.

Sophie - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

De granola in de acai bowl was erg lekker, een van de beste granola die ik ooit heb gehad!
De granola in de acai bowl was erg lekker, een van de beste granola die ik ooit heb gehad!

W S - Local Guide - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Absolute biologische TOPPRODUCTEN, die iedereen zou moeten kopen en testen!
Absolute biologische TOPPRODUCTEN, die iedereen zou moeten kopen en testen!

Jack Santilhano ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Great service. Yummy juices Perfect juicebar
Great service. Yummy juices Perfect juicebar

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Friendly girls at the counter, tasty smoothies with interesting combinations.
Friendly girls at the counter, tasty smoothies with interesting combinations.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Tasty juice, amazing staff!
Tasty juice, amazing staff!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super sapjes! Maar meer afwisseling zou fijn zijn
Super sapjes! Maar meer afwisseling zou fijn zijn

⭐️⭐️⭐️⭐️